کاربر

ادویه فلافل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

دستورالعمل 1:

  • پودر انبه5 قاشق غذاخوری + فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری + زردچوبه 1.5 قاشق غذاخوری + زیره سیاه 1.5 قاشق غذاخوری + پودر جعفری 1 قاشق غذاخوری + پودر سیر 1 قاشق غذاخوری + پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری + پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.

دستورالعمل 2:

  • پودر انبه یک قاشق غذاخوری + پودر فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری + پودر زیره سیاه یک قاشق غذاخوری + پودر زردچوبه یک قاشق غذاخوری + پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری + پودر سیر 2 قاشق غذاخوری + پودر پیاز 2 قاشق غذاخوری + پودر جعفری خشک 2 قاشق غذاخوری + بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری + پودر تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری + پودر نعناع خشک نصف قاشق غذاخوری + پودر جوز هندی نوک قاشق مرباخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید. به نسبت های تعیین شده توجه داشته باشید، به طور مثال پودر انبه، پودر فلفل سیاه و پودر زیره سیاه به نسبت مساوی استفاده می شوند. در حالی که پودر سیر و پودر جعفری خشک نسبت برابر و دو برابر نسبت گروه انبه استفاده می شوند.

نکته:

  • به عنوان یک قاعده کلی، تمام ادویه ها و گیاهان خشک باید در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. بسیاری از افراد در حین پخت و پز از ادویه جات در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود نگهداری می کنند. گرمای تولید شده توسط اجاق گاز می تواند به ادویه جات آسیب برساند و قدرت طعم و غطر آنها را کاهش دهد. به علاوه، بیشتر گیاهان خشک و ادویه جات بعد از 6 ماه قدرت عطر خود را از دست می دهند. بنابراین؛ در نگهداری از ادویه جات دقت کافی را داشته باشید.
  • برای تهیه ادویه خانگی می توانید ادویه ها را قبل از مخلوط کردن، کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ادویه ها علاوه بر طعم دار کردن غذا، خاصیت درمانی نیز دارند و طبع غذاهای سرد را متعادل می کنند. تهیه ادویه خانگی بسیار مقرون به صرف است به علاوه شما می توانید از مواد درجه یک و تازه ادویه مورد نظرتان را تهیه کنید. ادویه خانگی از طول عمر بیشتری نسبت به ادویه های آماده در فروشگاه ها، برخوردار است. شما با استفاده از ادویه های خانگی می توانید عطر و طعم متفاوت و متنوعی به غذاهایتان بدهید و ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.