مواد لازم:
- گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- سبزی (جعفری، نعنا، تره) با هم: ۲ پیمانه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- لپه: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه، ماش و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
- پیاز را در روغن تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را به آن بیفزایید.
- لپه، ماش و سبزیجات خرد شده را همراه با دو لیوان آب جوش اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن؛ برنج را با گوجه نگین شده به آش بیفزایید.
- رب گوجه را در کمی روغن، تفت داده و به آش اضافه کنید.
- شعله را تنظیم کرده و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد.
- در پایان با آب نارنج میل نمایید.