کاربر

آش گوجه سبز (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه سبز: ۱۰۰ گرم
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  4. گندم با پوست: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. سبزی آش: ۲ پیمانه
  8. روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  9. روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سر پر
  13. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گندم که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
  • پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید و بلافاصله نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • گوجه رنده شده و برنج خیس خورده را بیفزایید تا آب گوجه کشیده شود.
  • لپه خیس خورده، سبزیجات و گوجه سبز را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
  • مواد که پخته شد؛ نعناع خشک و کمی زردچوبه را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با گندم پخته شده به آش اضافه نموده و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.