کاربر

آش گندم با سویا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم با پوست: نصف پیمانه
  2. لپه: ۲ قاشق غذاخوری
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. سويا: ۲ قاشق غذاخوری
  5. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. سیر کوچک: ۱ حبه
  8. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  9. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. سبزی آش: ۲ پیمانه
  12. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم و لپه که از شب قبل خیس کرده اید را به صورت جداگانه بپزید.
  • پیاز و سیر خرد شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده و به سیر و پیاز بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ سبزی آش ساطوری شده، نمک و ادویه جات را اضافه کنید
  • گوجه پوره شده را با دو لیوان آب جوش افزوده و صبر کنید تا به مدت یک ساعت بپزد.
  • برنج خیس خورده، گندم پخته شده و مقداری آب جوش را به مواد اضافه کنید.
  • شعله را تنظیم کرده و صبر کنید آش پخته شود.
  • در پایان؛ رب گوجه را در روغن زیتون داغ کرده همراه با لپه، به آش اضافه نمایید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.