مواد لازم:
- گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- لپه: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبيا سفيد: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: ۲ قاشق غذاخوری
- نخود: ۱ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- سیر کوچک: 1 حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- لپه را نیز به صورت جداگانه بپزید تا آب آن کاملاً تبخیر گردد.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم، تفت دهید.
- سیر خرد شده، سبزیجات، نمک و ادویه جات را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- دو لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید مواد پخته شود.
- سپس عدس و برنج خیس خورده را اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن؛ گندم و حبوبات پخته شده را بیفزایید.
- در آخر؛ روغن زیتون و زیره سبز را افزوده و شعله را خاموش کنید.