کاربر

آش گندم با سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
  2. لپه: ۲ قاشق غذاخوری
  3. لوبيا سفيد: ۲ قاشق غذاخوری
  4. عدس: ۲ قاشق غذاخوری
  5. نخود: ۱ قاشق غذاخوری
  6. برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  7. سبزی آش: ۲ پیمانه
  8. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  9. سیر کوچک: 1 حبه
  10. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  11. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  15. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
  • لپه را نیز به صورت جداگانه بپزید تا آب آن کاملاً تبخیر گردد.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم، تفت دهید.
  • سیر خرد شده، سبزیجات، نمک و ادویه جات را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • دو لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید مواد پخته شود.
  • سپس عدس و برنج خیس خورده را اضافه کنید.
  • بعد از پخته شدن؛ گندم و حبوبات پخته شده را بیفزایید.
  • در آخر؛ روغن زیتون و زیره سبز را افزوده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.