کاربر

آش گل کلم(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم گل: ۱۵۰ گرم
  2. کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سماق: ۱ قاشق مرباخوری
  7. نمک: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • کلم های خرد شده که ۲۰ دقیقه در آب خیسانده اید را آبکشی نموده و با مواد تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • برنج خیس خورده همراه با مقداری آب جوش اضافه کرده و صبر کنید تا مواد، با شعله ملایم، نرم گردند.
  • سماق را به مدت ۱۰ دقیقه دم نمایید و بعد از صاف کردن به مواد اضافه کنید.
  • نعناع خشک و کمی زردچوبه که در روغن، داغ کرده اید را با لپه پخته افزوده و اجازه دهید تا آش، پخته و جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.