کاربر

آش کلم قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم قمری ۱ عدد کوچک
  2. بلغور جو 2/1 پیمانه
  3. بلغور گندم 2/1 پیمانه
  4. ماش 1 پیمانه
  5. سبزی آش خرد شده ۵ پیمانه
  6. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کلم قمری را رنده می کنیم، لوبیا چیتی را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم. بلغور جو، گندم و ماش را به همراه سبزی و کلم قمری با کمی نمک فلفل و زنجبیل می‌پذیم و لوبیا را اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری ادویه و زردچوبه تفت می دهیم و آن را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای کلیه (دفع سنگ کلیه)
  2. تقویت عمومی
  3. تقویت کننده جنسی
  4. تقویت استخوان ها

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.