مواد لازم:
- کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- گندم با پوست: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : 3/1 قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- گندم خیس خورده از شب قبل را بپزید تا خوب نرم گردد.
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید و بلافاصله نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- کلم بروکلی که ۲۰ دقیقه خیسانده اید را شسته و با مواد بالا تفت دهید.
- برنج، ماش و لوبیا چشم بلبلی خیس خورده را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- بعد از پخته شدن، گندم را افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.
- در پایان، نعناع خشک و کمی زردچوبه را در روغن زیتون، داغ کرده و به مواد بیفزایید.