مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نخود: ۱ قاشق غذاخوری
- لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- گردو نیم کوب: ۱ قاشق مرباخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم، نخود و لوبیاها که از شب قبل خیس کرده اید را با هم بپزید.
- بعد از پخت، عدس را به آن اضافه کنید و اگر نیاز بود مقداری آب جوش بیفزایید.
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد، روی حرارت ملایم تفت دهید.
- کدو خورشتی نگین شده را با نمک و ادویه جات اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
- برنج خیس خورده، مواد پخته شده و گردو را همراه با دو لیوان آب جوش افزوده و با حرارت متوسط اجازه دهید تا آش کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با زیره به آش بیفزایید.