کاربر

آش کدو خورشتی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کدو خورشتی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  2. عدس: نصف پیمانه
  3. لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  4. گندم با پوست: نصف پیمانه
  5. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  6. نخود: ۱ قاشق غذاخوری
  7. لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
  8. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  9. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  10. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  14. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  15. گردو نیم کوب: ۱ قاشق مرباخوری
  16. زیره سبز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گندم، نخود و لوبیاها که از شب قبل خیس کرده اید را با هم بپزید.
  • بعد از پخت، عدس را به آن اضافه کنید و اگر نیاز بود مقداری آب جوش بیفزایید.
  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد، روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • کدو خورشتی نگین شده را با نمک و ادویه جات اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
  • برنج خیس خورده، مواد پخته شده و گردو را همراه با دو لیوان آب جوش افزوده و با حرارت متوسط اجازه دهید تا آش کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با زیره به آش بیفزایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.