کاربر

آش چغندر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. چغندر ۵ عدد متوسط
  2. برنج نیم کوب 2 پیمانه
  3. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  4. پودر نعنا خشک به میزان لازم
  5. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم و آن را همراه آب و مقدار کمی زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم، چغندر ها را پوست کنده و رنده می کنیم و همراه با مقداری روغن کنجد به برنج اضافه می کنیم و خوب می پزیم. نعناع خشک را با کمی روغن کنجد نمک و فلفل به مدت خیلی کوتاه تفت می‌دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ضد سرطان
  3. مفید برای معده
  4. درمان نفخ
  5. تقویت کننده نیروی جنسی

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.