مواد لازم:
- مرزه: ۲ پیمانه
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن ساییده: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید سپس نمک را بیفزایید.
- گوجه رنده شده، مرزه، عدس، جو و برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش افزوده و به مدت یک ساعت بپزید.
- در آخر؛ تخم گشنیز و آویشن را افزوده و اجازه دهید تا آش کاملاً جا بیفتد.