کاربر

آش لپه (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لپه: نصف پیمانه
  2. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  3. عدس: نصف پیمانه
  4. لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. جعفری خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا سفید که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
  • بعد از نیم ساعت؛ لپه و عدس خیس خورده را اضافه کنید تا با هم پخته شوند.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • کدو خورشتی نگین شده را اضافه کرده و چند دقیقه، هم بزنید.
  • نمک، ادویه جات، حبوبات پخته شده، برنج خیس خورده و مقداری آب جوش را به مواد بیفزایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان زیره و جعفری خشک را ریخته و بعد از ۱۰ دقیقه، شلعه را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.