مواد لازم:
- لپه نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- لوبیا قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
- چغندر قرمر نگین شده: یک پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
- لپه و برنج را ۲ ساعت خیس کنید.
- پیاز خلال شده، نمک و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- گوجه، چغندر، لپه و سبزیجات را با مقداری آب جوش روی شعله ملایم قرار دهید.
- بعد از یک ساعت، برنج را اضافه کنید.
- در پایان؛ لوبیا پخته و زیره را افزوده و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.