کاربر

آش عدس و ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. عدس 2/1 یک پیمانه
  2. ماش یک پیمانه
  3. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  4. سبزی آش خرد شده 6 پیمانه
  5. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن، گلپر به میزان لازم
  7. پودر نعناع خشک به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ماش، عدس و برنج را به همراه سبزی و مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم، پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از چند دقیقه پودر نعناع خشک را افزوده و کمی تفت می دهیم، پیاز را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود در صورت تمایل موقع صرف غذا از پودر آویشن و یا گلپر استفاده کنید.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت کننده عمومی بدن
  3. موثر در درمان پوکی استخوان
  4. مفید برای بیماری های پوستی

نکته:                

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.