کاربر

آش عدس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: نصف پیمانه
  2. جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
  3. به: ۱۵۰ گرم
  4. کدو حلوایی: ۱۵۰ گرم
  5. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • کدو حلوایی را بعد از پختن با مقداری آب و نمک و ادویه جات، با گوشت کوب له کنید.
  • در ظرفی جداگانه؛ عدس و جو خیس خورده را بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.
  • پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • به نگین شده را به پیاز افزوده و با یک لیوان آب جوش نیم ساعت داخل ظرف دربسته بپزید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و در صورت غلیظ بودن مقدار آب جوش بریزید و اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.
  • در پایان نعناع خشک را در کمی روغن داغ کرده و با دارچین به آش اضافه نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.