کاربر

آش شولی (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: یک پیمانه
  2. چغندر: ۲ پیمانه
  3. برگ چغندر: ۲ پیمانه سر پر
  4. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  5. سرکه سیب: نصف پیمانه
  6. خمیر نانوایی: ۱۰۰ گرم
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: ۱ قاشق چایخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • چغندر نگین شده را با مقداری آب نیم پز کنید.
  • عدس خیس خورده و برگ چغندر را اضافه کنید تا خوب نرم گردد.
  • سپس چند ملاغه از مواد را داخل ظرفی جداگانه ریخته و خمیر را با مقداری آب میکس نموده و به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست گردد سپس به شولی بیفزایید.
  • پیاز خلال شده، نمک، زردچوبه را در روغن با حرارت ملایم، تفت دهید و در آش بریزید.
  • بعد از ۲۰ دقیقه، سرکه را اضافه کنید.
  • نعناع خشک را در مقداری روغن داغ کرده و به آش افزوده و شعله را خاموش نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.