مواد لازم:
- شلغم زرد نگین شده: نصف پیمانه
- شلغم سفید نگین شده: نصف پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- اسفناج: ۲ پیمانه
- کدو قلیانی سبز: ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- شوید خشک: ۱ قاشق مرباخوری سر پر
- نمک: به میزان لازم
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه و ماش خیس خورده را با پیاز خلال شده و روغن کنجد نیم پز کنید.
- کدو، شلغم و اسفناج خرد شده، شوید، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- شعله را تنظیم نموده و صبر کنید تا آش پخته شده و کاملاً جا بیفتد.
- در پایان؛ آش را با افزودن روغن زیتون میل نمایید.