مواد لازم:
- شلغم: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- سبزی آش: یک و نیم پیمانه
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- ماش: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- شلغم نگین شده را همراه با نمک و ادویه جات افزوده و هم بزنید.
- سبزیجات را بیفزایید و چند دقیقه با مواد تفت دهید.
- ماش و برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید آش با حرارت ملایم کاملاً پخته شده و جا بیفتد.