مواد لازم:
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- سبزی آش: یک و نیم پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- سماق: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سماق را با یک لیوان آب گرم به مدت یک ساعت خیسانده و از صافی عبور دهید.
- جو و لوبیا چشم بلبلی که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- گوجه رنده شده را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- سبزیجات خرد شده را با مقداری آب جوش اضافه کرده و زمان دهید تا یک ساعت بپزد.
- لوبیا، جو و برنج خیس خورده را ریخته و صبر کنید غذا به طور کامل جا بیافتد.
- در پایان سماق را به آش اضافه کرده و پس از ده دقیقه شعله را خاموش کنید.