کاربر

آش زرشک (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. زرشک: نصف پیمانه
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
  4. برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
  5. اسفناج: یک پیمانه
  6. جعفری: نصف پیمانه
  7. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  8. تره: نصف پیمانه
  9. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  10. نمک به میزان لازم
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  13. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  14. گلپر: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه و لوبیا چشم بلبلی که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید.
  • سبزیجات خرد شده، گوجه رنده شده و برنج را با هم در ظرفی جدا گانه بپزید.
  • زرشک، نعناع خشک، نمک و ادویه جات را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب جوش، به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.