مواد لازم:
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
- نخود: ۱ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- تره: یک پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و نخود که از شب قبل با هم خیسانده اید را بیزید.
- لوبیا چشم بلبلی و عدس خیس خورده را با هم بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید و نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- تره و برنج خیس خورده را به آن افزوده، همراه با چند لیوان آب بپزید و بعد آن را بکوبید.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت غلیظ بودن مقداری آب جوش بریزید.
- شعله را تنظیم کرده و صبر کنید تا آش کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، زیره را افزوده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.