مواد لازم:
- عدس: نصف پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- چغندر نگین شده: ۱ پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده: 3/2 پیمانه
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس، ماش و لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آب آن تبخیر گردد.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- لوبیا سبز خرد شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه؛ چغندر و ۲ لیوان آب جوش را افزوده و صبر کنید تا مواد پخته شود.
- نعناع خشک را در کمی روغن، داغ کرده همراه با حبوبات پخته و رب انار، به مواد اضافه کنید.
- با شعله متوسط اجازه دهید غذا به مدت ۲۰ دقیقه جا بیافتد.