کاربر

آش حبوبات (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: نصف پیمانه
  2. ماش: نصف پیمانه
  3. لپه: نصف پیمانه
  4. چغندر نگین شده: ۱ پیمانه
  5. لوبیا سبز خرد شده: 3/2 پیمانه
  6. نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • عدس، ماش و لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آب آن تبخیر گردد.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • لوبیا سبز خرد شده، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه؛ چغندر و ۲ لیوان آب جوش را افزوده و صبر کنید تا مواد پخته شود.
  • نعناع خشک را در کمی روغن، داغ کرده همراه با حبوبات پخته و رب انار، به مواد اضافه کنید.
  • با شعله متوسط اجازه دهید غذا به مدت ۲۰ دقیقه جا بیافتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.