کاربر

آش حبوبات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نخود: ۲ قاشق غذاخوری
  2. لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  3. لوبیا سویا: ۲ قاشق غذاخوری
  4. لویبا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  5. لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
  6. لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
  7. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  8. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  9. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  10. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  11. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  14. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  15. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  16. زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • نخود، لوبیا قرمز، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و لوبیا سویا که از شب قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
  • لوبیا چشم بلبلی که از یک ساعت قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
  • پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • هویج نگین شده، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب هم بزنید.
  • بعد از چند دقیقه، تمام حبوبات را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا پخته شده و جا بیفتد.
  • در پایان نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با دارچین و زیره به آش اضافه و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.