کاربر

آش جو مخلوط

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق نعناء

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو یا جو ۱ پیمانه
  2. بلغور گندم 2 قاشق غذاخوری
  3. عدس 2/1 پیمانه
  4. لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
  5. گردو 2 پیمانه
  6. ماش 1 پیمانه
  7. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره به میزان لازم
  9. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم، لوبیاها را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت آنها گذشت عدس، ماش، بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک فلفل زنجبیل و زردچوبه به لوبیاها اضافه کرده و کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه ادویه و پودر سیر تفت می‌دهیم در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ضد چربی خون
  2. ملین
  3. مفید برای کبد

توجه:

  • بادمجان در اینجا، در حقیقت کار گوشت را انجام می دهد و هنگام میل کردن، آش کش می آید.
  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.