کاربر

آش جو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو یا جو پوست کنده ۱ پیمانه
  2. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  3. لوبیا سفید 1 پیمانه
  4. ماش 1 پیمانه
  5. سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه
  6. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم، لوبیا را با آب و مقداری کمی زردچوبه کاملا می‌پزیم، بلغور جو، ماش، برنج و سبزی را همزمان با هم با مقداری نمک فلفل زردچوبه و زنجبیل می‌پزیم زمانی که مواد کاملاً پخته شدن لوبیا را به آن اضافه می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد کمی زردچوبه و ادویه تفت داده و آن را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. مفید برای افراد دیابتی
  3. تقویت کننده عمومی بدن

توجه:

  • بادمجان در اینجا، در حقیقت کار گوشت را انجام می دهد و هنگام میل کردن، آش کش می آید.
  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.