کاربر

آش باقلا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. باقلا: 3/2 پیمانه
  2. عدس: ۲ قاشق غذاخوری
  3. لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. سبزی آش ریز خرد شده: ۲ پیمانه
  6. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  7. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  8. برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  9. چغندر رنده شده: نصف پیمانه
  10. رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. زیره سیر: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
  • عدس و باقلا را هم به صورت جداگانه بپزید.
  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • چغندر رنده شده و سبزی را اضافه کرده چند دقیقه با پیاز، هم بزنید.
  • برنج خیس خورده، نمک، ادویه جات و ۲ لیوان آب جوش را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا غذا بیزد.
  • در پایان، حبوبات پخته شده، زیره و رب آثار را افزوده و پس از یک ربع شعله را خاموش کلید
  • نکات: به جای رب انار می توان از یک پیمانه آب انار استفاده کرد. سبزیجات مورد نظر (اسفناج، تره، گشنیز و جعفری) می باشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.