مواد لازم:
- باقلا: 3/2 پیمانه
- عدس: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سبزی آش ریز خرد شده: ۲ پیمانه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- چغندر رنده شده: نصف پیمانه
- رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیر: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید.
- عدس و باقلا را هم به صورت جداگانه بپزید.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- چغندر رنده شده و سبزی را اضافه کرده چند دقیقه با پیاز، هم بزنید.
- برنج خیس خورده، نمک، ادویه جات و ۲ لیوان آب جوش را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا غذا بیزد.
- در پایان، حبوبات پخته شده، زیره و رب آثار را افزوده و پس از یک ربع شعله را خاموش کلید
- نکات: به جای رب انار می توان از یک پیمانه آب انار استفاده کرد. سبزیجات مورد نظر (اسفناج، تره، گشنیز و جعفری) می باشد.