مواد لازم:
- نخود: نصف پیمانه
- آب انار: یک پیمانه
- لپه: نصف پیمانه
- گردو نیم کوب شده: ۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: یک پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- نخود که از شب قبل خیسانده اید را نیم پز کنید.
- جعفری و گشنیز را در مقداری روغن تفت دهید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
- لپه و برنج خیس خورده را با نخود، آب آنار، گردو و مقداری آب جوش به مواد بالا بیفزایید.
- بعد از پخت کامل؛ نعناع داغ و رب انار را افزوده و زیر شعله را خاموش کنید.