کاربر

آبگوشت گیاهی زمستانه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: 2/1 یک پیمانه
  2. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  4. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  8. لیمو عمانی یا پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج، بلغور و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات افزوده و مدتی با هم می پزیم پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت داده و به بقیه مواد افزوده اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. پودر لیمو عمانی را چند دقیقه قبل از پخت کامل غذا به بقیه مواد اضافه می کنیم. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری سیب زمینی و حبوبات را نیز درون آب غذا بریزیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. مقوی جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.