کاربر

آبگوشت گیاهی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۱ پیمانه
  2. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  3. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  4. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  5. سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  6. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  7. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
  9. پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. نخود و لوبیا را از قبل خیس کرده و به همراه آب، مقداری زردچوبه و فلفل می پزیم، مدتی که از پخت آنها گذشت برنج و بلغور گندم را به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی، نمک و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه می کنیم و با هم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد، زردچوبه و پودر زیره تفت می دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود، مدتی قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی را اضافه می کنیم. آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و به همراه سیب زمینی در ظرفی جدا می ریزیم. بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی جدا می ریزیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت امور جنسی
  3. مفید برای مزاج های معتدل

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.