طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع
مواد لازم (برای 4 نفر):
- لوبیا چشم بلبلی: 2/1 یک پیمانه
- برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز، تره، جعفری، شنبلیله خرد شده: ۴۰۰ گرم
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا را از قبل خیس می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. لوبیا را به همراه آب، برنج، نمک، فلفل، زنجبیل و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که این غذا مقداری آب دارد.
خواص:
- تقویت عمومی
- مقوی جنسی
- مفید برای کبد
- ضد کلسترول و چربی خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.