مواد لازم:
- سیب، کرفس، هویج، چغندر، جعفری، اسفناج، شلغم، انواع کلم، زنجبیل، مارچوبه، سیر، فلفل دلمه ای، سرکه سیب و آب لیموترش تازه.
نحوه ترکیب:
- کرفس + سیب
- هویج + سیب + جعفری + زنجبیل
- کرفس + اسفناج + جعفری
- هویج + سیر + جعفری + کرفس + سرکه سیب
- هویج + سیب + زنجبیل + لیموترش تازه
- هویج + کرفس + سیب + چغندر + جعفری
- هویج + سیر + جعفری + زنجبیل + آب لیموترش تازه
- هیوج + گل کلم + سیب + جعفری
- سیب + کرفس + جعفری + سیر + آب لیموترش تازه + 2 برش زنجبیل + سرکه سیب
طرز تهیه:
- طرز تهیه آب هویج + سیب + کرفس + جعفری + سیر + لیموترش تازه + زنجبیل + عسل + سرکه سیب: آب 2 عدد سیب متوسط + آب 2 عدد ساقه کرفس + آب 2 عدد لیموترش تازه + 10 شاخه جعفری + 1 حبه سیر متوسط + 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب + 2 برش زنجبیل + 1 قاشق غذاخوری عسل را با مقداری یخ در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس آن را به مرور میل کنید.
نکته:
- زنجبیل، گرم کننده و معرق است، بهترین دارو برای کنترل حالت تهوع و دریازدگی و کوه گرفتگی است؛ ضد سم خوبی است، بی نظمی های عادت ماهیانه را در زنان تنظیم و کنترل می کند؛ بهترین دارو برای بیماران صرعی و پارکینسون و آلزایمر و روماتیسم مفصلی است، برای بیماران قلبی بسیار نافع است و خون آنان را همیشه در حالت رقیق نگه می دارد افرادی که نمی توانند مستقیماً زنجبیل را مورد استفاده قرار دهند، می توانند از پودر آن در انواع کپسول ها استفاده کنند.