کاربر

گوشت شتر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مشخصات: گوشت شتر از نظر ظاهری شبیه گوشت گوساله و گوسفند است و فقط رنگ آن کمی تیره تر بوده و مقداری دیرپز تر می باشد. این گوشت دارای ارزش غذایی بالایی است و دربردانده مواد مقوی و مغذي نظیر ويتامين های گروه ب و عناصر معدني مانند فسفر و كلسيم است.

ترکیب شیمیایی:گوشت شتر سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی از جمله آهن، روی، مس، کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم، ایمونوگلوبولین‌ها و پدوتئین‌ها است. گوشت شتر دارای چربی کمتری از گوشت‌های عادی است.

مزاج: گرم و تر

خواص:

  1. تقویت بدن
  2. بهبود درد مفاصل
  3. مفید برای کودکان
  4. بدون مواد هورمونی
  5. تقویت کننده اعصاب
  6. درمان دردهای استخوانی
  7. تقویت کننده قوای جنسی
  8. مفید برای خانم های باردار
  9. تقویت کننده دستگاه گوارش

مضرات:

  • کوهان شتر دارای چربی بسیار زیادی است که مصرف آن برای افراد کهن‌سال و افرادی که مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی هستند توصیه نمی‌شود. طبع گوشت شتر گرم است و مصرف آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه نمی‌شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.