مشخصات: گوشت شتر از نظر ظاهری شبیه گوشت گوساله و گوسفند است و فقط رنگ آن کمی تیره تر بوده و مقداری دیرپز تر می باشد. این گوشت دارای ارزش غذایی بالایی است و دربردانده مواد مقوی و مغذي نظیر ويتامين های گروه ب و عناصر معدني مانند فسفر و كلسيم است.
ترکیب شیمیایی:گوشت شتر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی از جمله آهن، روی، مس، کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم، ایمونوگلوبولینها و پدوتئینها است. گوشت شتر دارای چربی کمتری از گوشتهای عادی است.
مزاج: گرم و تر
خواص:
- تقویت بدن
- بهبود درد مفاصل
- مفید برای کودکان
- بدون مواد هورمونی
- تقویت کننده اعصاب
- درمان دردهای استخوانی
- تقویت کننده قوای جنسی
- مفید برای خانم های باردار
- تقویت کننده دستگاه گوارش
مضرات:
- کوهان شتر دارای چربی بسیار زیادی است که مصرف آن برای افراد کهنسال و افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند توصیه نمیشود. طبع گوشت شتر گرم است و مصرف آن به افرادی که مزاج گرم دارند توصیه نمیشود.