کاربر
بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق کاکوتی، عرق مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش: 2/1 دو پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  3. سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  4. جعفری و گشنیز خرد شده: ۲ پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ماش را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس گوجه فرنگی را همراه ادویه به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در انتها ماش، سیب زمینی، گشنیز و جعفری را با مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.