کاربر

یخنی باقالا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق پونه، عرق نعناع، عرق مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. باقالا سبز: 2/1 یک پیمانه
  2. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  3. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  4. لوبیا سفید: 2/1 پیمانه
  5. سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  6. تره، جعفری، شنبلیله: ۵۰۰ گرم
  7. پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. لیموترش تازه یا لیمو عمانی: در صورت تمایل
  10. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. باقالا سبز، بلغور گندم، برنج، سبزیجات و سبب زمینی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه، با مقدار آب مناسب می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت داده و به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در نهایت لوبیا پخته شده را به همراه پودر لیمو به غذا اضافه می کنیم. آب حبوبات و سیب زمینی را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیه مواد را می کوبیم.

خواص:

  • مفید برای مزاج های بلغمی

نکته:      

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.