کاربر

یخمه ترش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق پونه، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: 2/1 دو پیمانه
  2. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  3. گردو: ۱۲ عدد
  4. آلوچه برقانی: ۱۲ عدد
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  6. زعفران آب شده: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج گردوی کوبیده شده و آلوچه را همراه کمی نمک کاملاً می پزیم، آلوچه ها را از هسته جدا کرده و مجدداً به همراه لوبیا، فلفل و زنجبیل به غذا اضافه می کنیم. مقداری زعفران آب شده را به مواد داخل ظرف افزوده و اجازه می دهیم، غذا پخته و بدون آب شود. در انتها این غذا را می کوبیم.

خواص:

  1. مقوی عمومی
  2. مفید برای مغز و اعصاب

نکته:     

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.