طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق پونه، عرق زنیان
مواد لازم (برای 4 نفر):
- برنج نیم کوب: 2/1 دو پیمانه
- لوبیا سفید: ۱ پیمانه
- گردو: ۱۲ عدد
- آلوچه برقانی: ۱۲ عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- برنج و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج گردوی کوبیده شده و آلوچه را همراه کمی نمک کاملاً می پزیم، آلوچه ها را از هسته جدا کرده و مجدداً به همراه لوبیا، فلفل و زنجبیل به غذا اضافه می کنیم. مقداری زعفران آب شده را به مواد داخل ظرف افزوده و اجازه می دهیم، غذا پخته و بدون آب شود. در انتها این غذا را می کوبیم.
خواص:
- مقوی عمومی
- مفید برای مغز و اعصاب
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.