مشخصات: گوشت قرمز بوقلمون شامل قسمت های ران و ساق می باشد. دارای بافتی نرم و حاوی مواد معدنی ، ویتامین ها ، چربی و در نهایت کالری بیشتری نسبت به گوشت سفید آن است ؛ و طعمی شبیه به گوشت پرندگان وحشی و شکاری دارد. گوشت سفید، قسمت های سینه و بال را در بر می گیرد. بسیار لذیذ است ؛ و طعم گوشت گوساله می دهد.
ترکیب شیمیایی: 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می کند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامینهای B1 ، B3 ، B6 و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.
مزاج: گرم و تر
خواص:
- بهبود خلق و خو
- غنی از مواد مغذی
- موثر در درمان آلزایمر
- موثر در درمان بی خوابی
- مناسب برای افراد دیابتی
- تقویت سیستم ایمنی بدن
مضرات:
- در مصرف گوشت بوقلمون زیاده روی نکنید.