نام های دیگر: قوش آرموت، قوش آرمید، گلابی وحشی، گلابی سوری، وانج، ابروج، انچوچک.
نوع گیاه: درخت
نام خانواده: گلسرخ
قسمت مورد استفاده: دانه
ترکیبات شیمیایی: روغن فرار
مقدار و دستور مصرف: پودر دانه های آن را به مقدار 4 تا 2 گرم روزی سه مرتبه به صورت دم کرده.
مشخصات: میوه ی آن خیلی کوچک و سفت است و به اصطلاح در گوشت آن ریگ های گوشتی ریزی هست که زیر دندان احساس می شود.
خواص:
- خشک کرده آن را بکوبید و بخورید قابض است و اسهال را بند می آورد.
- پزشکان گذشته آن را جهت تقویت عمومی و ادرار آور توصیه می کرده اند.
- ریختن گرد خشک آن روی جراحت ها برای خشک کردن جراحت و التیام آن مفید است.