طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: کاهو، سکنجبین، انار، خیار، عرق کاسنی
مواد لازم (برای 4 نفر):
- خرما خرک: ۲۵۰ گرم
- نارگیل: ۲۵۰ گرم
- آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
- گردو، بادام، پسته، فندق: در صورت تمایل
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- مغزیجات را نگینی ریز خرد می کنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و گرم می کنیم. مغزیجات نگینی شده، خرما خرک و نارگیل نیم کوب شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. در طول این زمان مواد را باید مرتب هم بزنیم. آرد برنج را با ۲ لیوان آب و زعفران مخلوط کرده و به مواد قبلی افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم.
خواص:
- مقوی جنسی
- تقویت عمومی
- ضد افسردگی
- مفید برای استخوان ها و عضلات
- دوپینگ ورزشی