طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- هویج: ۶ عدد متوسط
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- آرد لپه: ۸ قاشق غذاخوری
- نمک، زنجبیل، دارچین: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی، هویج و پیاز را ریز رنده کرده، سپس آرد لپه، نمک، زنجبیل، دارچین و زعفران آب شده را به آن افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی و جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.