طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سیب زمینی: ۸ عدد متوسط
- آرد لپه: ۸ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به همراه پیاز ریز رنده می کنیم. ابتدا آرد لپه و پس از آن نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری زعفران آب شده را به مواد قبلی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. مقداری روغن در ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت کم گرم می کنیم. مواد را به صورت تکه تکه در روغن ریخته و سرخ می کنیم. توجه داشته باشید حرارت باید ملایم باشد تا کوکو به طور کامل پخته شود.
خواص:
- مفید برای مزاج های معتدل
- مفید برای فصل بهار، پاییز و زمستان
- مفید برای کبد
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- ملین
- تقویت عمومی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.