کاربر
سه شنبه 13 خرداد 1404

کوفته سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: یک پیمانه
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. پیاز کوچک: ۲ عدد (۱۴۰ گرم)
  4. سبزی کوفته: ۱۰۰ گرم
  5. کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  6. آلو بخارا: 3 عدد
  7. زرشک: ۱ قاشق مرباخوری
  8. مغز گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون یا کنجد: نصف پیمانه
  10. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  11. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
  12. آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه و برنج خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کشیده گردد سپس خوب بکوبید.
  • سبزیجات را ریز خرد کرده همراه با نیمی از نمک و ادویه جات و آرد نخودچی به مواد افزوده و ورز دهید.
  • برای آماده کردن مواد داخل کوفته؛ کشمش، آلو، زرشک و مغز گردو را به همراه پیاز در مقداری روغن تفت دهید.
  • مقداری از مواد کوفته را برداشته و داخل آن را گود کنید و مقداری از مواد درونی کوفته را داخل آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورده و در طرفی جداگانه بچینید.
  • یکی از پیازها را با مقداری روغن تفت دهید سپس نیمی از نمک و ادویه جات و رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید. ۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید چند جوش بزند، سپس آن را روی کوفته ها ریخته و صبر کنید تا با حرارت ملایم غذا خوب جا بیافتد.
  • نکته: سبزی کوفته شامل: گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.