کاربر

کوفته ریزه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گوشت قلوه گاه گوسفندی 500 گرم
  2. پیاز متوسط 1 عدد
  3. سیر 1 حبه
  4. آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
  5. تخم مرغ بومی 1 عدد
  6. هل، دارچین، زردچوبه و زنجبیل 2 قاشق مرباخوری
  7. نمک به مقدار لازم
  8. نعناع و پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  9. آب 2 تا 3 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را پاک کرده، خرد نموده، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، بعد با پنجره دشت چرخ، گوشت را چرخ کرده، مقداری نمک به آن بزنید و دوباره با پنجره ریز آن را چرخ کنید تا گوشت قوام بگیرد، آنگاه پیاز را درشت رنده کرده، آب آن را گرفته، تفاله آن را به گوشت اضافه کنید، سپس آرد نخودچی، نعناع، پونه، تخم مرغ بومی، ادویه جات و نمک را به آن افزوده و خوب ورز دهید تا گوشت قوام لازم را بگیرد. اکنون آب را همراه با کمی ادویه و نمک در یک ظرف مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. پس از آن، مقداری از گوشت را برداشته، به شکل کوفته ریز به اندازه یک گردوی کوچک، درشت کرده، داخل ظرف آب در حال جوش قرار دهید و صبر نمایید تا آماده شود، کوفته ریزه، غذای خوش مزه ای است، این غذا را می توانید همراه با انواع پلو نیز میل کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.