کاربر

کوفته تبریزی مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوشت قلوه گاه گوسفندی 1 کیلوگرم
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. خرده برنج نصف لیوان
  4. لپه نصف لیوان
  5. نعناع، ترخون و مرزه خشک 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  6. فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل 2 قاشق چایخوری
  7. آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  8. تخم مرغ بومی 2 عدد
  9. نمک به مقدار لازم
  10. آب 2 تا 3 لیوان
  11. آلوچه برقانی درشت 200 گرم
  12. تخم مرغ بومی 1 عدد (برای هر کوفته)
  13. مغز بادام خام پوست کنده و پسته مجموعاً 50 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را خوب بشوید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را با پنجره درشت چرخ گوشت، چرخ کرده و پس از افزودن مقداری نمک به آن، گوشت را بار دیگر با پنجره متوسط یا ریز چرخ کنید تا گوشت قوام بیایبد، آنگاه پیاز را درشت رنده کرده، آب آن را گرفته، تفاله آن را به گوشت بیفزایید اکنون برنج و لپه شسته شده، تخم مرغ، آرد نخودچی، سبزیجات معطر و ادویه جات ذکر شده را به آن افزوده، آن را خوب ورزش دهید تا قوام لازم را پیدا کند، سپس مقداری از آن را برداشته، و درون هر کوفته چند عدد آلوچه برقانی، 1 عدد تخم مرغ بومی و مقداری پسته و بادام قرار دهید و در دست به صورت یک کره یا توپ کوچک در آورید و خوب آن را عمل آورید تا یکنواخت شود، حال 2 تا 3 لیوان آب را به همراه کمی نمک و ادویه جات روی اجاق بذارید تا بجوشد، بعد از جوشیدن، حرارت اجاق را کم کنید و کوفته ها را به تدریج و به آرامی درون ظرف آب قرار دهید تا به مرور بپزد و آماده شود. همچنین می توانید همه گوشت را تبدیل به یک کوفته کرده، مواد ذکر شده را درون آن قرار دهید و خوب به عمل آورید تا از هم جدا نشود، آنگاه کوفته را درون یک توری گذاشته، درون آب در حال جوش قرار دهید تا بپزد و آماده شود، هنگام مصرف آن را به قطعات کوچک تقسیم و سهم هر شخص را معین کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.