کاربر

کوفته برنجی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. گوشت قلوه گاه گوسفندی 750 گرم
  2. پیاز درشت 1 عدد
  3. خرده برنج 1 استکان
  4. لپه نصف لیوان
  5. نعناع، ترخون و مرزه خشک 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  6. فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل 2 قاشق چایخوری
  7. آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  8. تخم مرغ بومی 1 عدد
  9. نمک به مقدار لازم
  10. آب 2 تا 3 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را خوب بشوید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را با پنجره درشت چرخ گوشت، چرخ کرده و پس از افزودن مقداری نمک به آن، گوشت را بار دیگر با پنجره متوسط یا ریز چرخ کنید تا گوشت قوام بیایبد، آنگاه پیاز را درشت رنده کرده، آب آن را گرفته، تفاله آن را به گوشت بیفزایید اکنون برنج و لپه شسته شده، تخم مرغ، آرد نخودچی، سبزیجات معطر و ادویه جات ذکر شده را به آن افزوده، آن را خوب ورزش دهید تا قوام لازم را پیدا کند، سپس مقداری از آن را برداشته، در دست به صورت یک کره یا توپ کوچک در آورید و خوب آن را عمل آورید تا یکنواخت شود، حال 2 تا 3 لیوان آب را به همراه کمی نمک و ادویه جات روی اجاق بذارید تا بجوشد، بعد از جوشیدن، حرارت اجاق را کم کنید و کوفته ها را به تدریج و به آرامی درون ظرف آب قرار دهید تا به مرور بپزد و آماده شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.