کاربر

کوبیده لوبیا سفید

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، سرکه شیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سفید: 2/1 یک لیوان
  2. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  3. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی: ۴ عدد کوچک
  5. تره، جعفری، شنبلیله: ۵۰۰ گرم
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  8. لیموترش یا لیمو عمانی: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. لوبیا را جدا با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی، بلغور گندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن و کمی زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم. پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را کاملاً جـدا می کنیم. آب حبوبات را به همراه سیب زمینی در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را نیز می کوبیم و در ظرفی جدا، تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی
  3. ضد سستی و رخوت بدن

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.