کاربر

کوبیده عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، گلپر، خرما، کشمش

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. عدس: 2/1 یک پیمانه
  2. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  3. بلغور گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  4. تره، جعفری، شنبلیله: ۵۰۰ گرم
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
  7. سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. عدس و سبزیجات را با آب و کمی زردچوبه، نمک و فلفل مدتی می پزیم. پیاز را همراه با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه، زنجبیل، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت داده و همراه بلغور و برنج، به عدس و سبزیجات افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم بخته تا آماده شود. در نهایت آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیه مواد را می کوبیم و در ظرف جدا می ریزیم.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. لینت مزاج و کم خونی (همراه با رب انار)

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.