مواد لازم:
- خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
- سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- قارچ: ۸۰ گرم
- پیاز : ۷۰ گرم
- فلفل دلمه ای: ۵۰ گرم
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- مواد که سرد شد، با خمیر و سبوس گندم و کمی آب گرم، مخلوط کنید. آن را داخل ظرفی نچسب که قبلا چرب نموده اید، ریخته و در مکانی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
- سپس بدون آنکه به آن دست بزنید، روی شعله پخش کن قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید.
- بوی غذا که در هوا، عطر آگین شد نشانه پخته شدن یک طرف آن است.
- طرف دیگر آن را نیز با چرب کردن کمی روغن ته ظرف، پخته و میل نمایید.
- نکات: این غذا را می توان داخل فر نیز پخت. یا می توان خمیر را دو نیم کرده، نیمی از آن را پهن کنید و مواد را روی آن بریزید و احمدی دیگر خمیر را روی مواد پهن کنید و بعد از ور آمدن خمیر، آن را داخل قابلمه یا فر بپزید. همچنین می توانید خمیر را پهن کرده و تمام مواد را روی خمیر ریخته و داخل فر آن را بپزید.