کاربر

کماچ ساده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
  2. روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
  3. سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  4. تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
  5. کافشه (گل زردک): ۱ قاشق چایخوری
  6. سیاهدانه: ۱ قاشق چایخوری
  7. آب گرم: نصف استکان
  8. نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • داخل ظرف نچسب که از قبل چرب کرده اید بریزید.
  • در مکانی گرم گذاشته و صبر کنید تا ور بیاید.
  • روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید یک طرف آن پخته شود.
  • آن را روی یک سینی برگردانید و طرف دیگر آن را هم با ریختن کمی روغن ته ظرف، بپزید.
  • نکات: موقعی که بوی نان هوا را عطرآگین کرد، نشانه پخته شدن یک طرف کماچ است. این خوراکی را در فر هم می توان پخت.
error: محتوا محافظت شده می باشد.