مواد لازم:
- خمیر نانوایی: ۱ عدد (۳۷۵ گرم)
- روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
- سبوس گندم: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
- کافشه (گل زردک): ۱ قاشق چایخوری
- سیاهدانه: ۱ قاشق چایخوری
- آب گرم: نصف استکان
- نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- داخل ظرف نچسب که از قبل چرب کرده اید بریزید.
- در مکانی گرم گذاشته و صبر کنید تا ور بیاید.
- روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید یک طرف آن پخته شود.
- آن را روی یک سینی برگردانید و طرف دیگر آن را هم با ریختن کمی روغن ته ظرف، بپزید.
- نکات: موقعی که بوی نان هوا را عطرآگین کرد، نشانه پخته شدن یک طرف کماچ است. این خوراکی را در فر هم می توان پخت.