طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- آرد سبوس دار: ۴ پیمانه
- شیر یا آب: ۱ پیمانه
- پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
- هل: به میزان لازم
- شکر قهوه ای: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- ابتدا آرد سبوس دار را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم خـوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، پودر نارگیل را به شکر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن می کنیم، کمی از نارگیل آماده شده را در وسط خمیر گذاشته، آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم.