کاربر

کلم پلو با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. کلم خرد شده: ۸ پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. کلم را به صورت ۱ سانتی خرد می کنیم. گوجه را با ۵ پیمانه آب و نمک در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. کلم های خرد شده را نیز جدا با مقداری روغن، ادویه، فلفل و زنجبیل تفت داده و آن را به پیاز اضافه می کنیم. گوجه آماده شده را به پیاز و کلم افزوده و کمی حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند. برنج را به کل مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم، تا آب برنج کاملاً تمام شود، سپس آن را دم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل در فصل پاییز
  2. مفید برای استخوان ها

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.